Logo SkarWeb Internet Webdesign Hosting
phone - bel nubel nu
phone - bel nubel nu
email - mail directmail direct
facebook - volg onsvolg ons
linkedin - linkenlinken
address - adres en routeadres & route
taalkeuze - nederlands - frysktaalkeuze
Binnen gemeente De Fryske Marren hebben we nu de unieke mogelijkheid om voor elke woning, buiten of binnen de bebouwde kom, een supersnelle glasvezelverbinding te realiseren.

Check hier jouw domeinnaam

websitewebsite
webshopwebshop

DFM op glas

Omdat de bebouwde kom afhankelijk is van de glasvezelverbindingen buiten de bebouwde kom, zijn de volgende percentages noodzakelijk:
  • Minimaal 50% van de adressen buiten de bebouwde kom heeft een abonnement afgesloten bij een van onderstaande providers, dan zal worden gestart met de aanleg van glasvezel buiten de bebouwde kom.
  • Minimaal 35% van de adressen binnen de bebouwde kom heeft een abonnement afgesloten bij een van onderstaande providers; als beide doelen zijn behaald, zal ook worden gestart met de aanleg van glasvezel binnen de bebouwde kom.
De GO / No GO datum is 1 juli 2019
 
Om mee te doen kunt u zich als abonnee inschrijven bij een van onderstaande providers. Er is een ruime keus in pakketten en dat kan het juist lastig maken, daarom wil ik u graag ondersteunen bij het kiezen van het pakket wat het meest aansluit bij uw wensen. Tevens kan ik u alle vragen beantwoorden over de coöperatie DFM op glas en Glasvezel buitenaf, de verschillen tussen binnen en buiten de bebouwede kom en de kosten.
 
skarweb caiway
skarweb cbizz
skarweb delta
skarweb helden van nu
skarweb online
 
Graag maak ik een afspraak om u te ondersteunen bij de juiste keuze.